lptgpib.git
5 years ago-debug master
Jan Kratochvil [Wed, 12 Mar 2014 08:20:03 +0000 (09:20 +0100)]
-debug

5 years agolptgpib_write_byte: Fix EOI; tested by Peterac.
Jan Kratochvil [Sun, 30 Jun 2013 08:03:35 +0000 (10:03 +0200)]
lptgpib_write_byte: Fix EOI; tested by Peterac.

6 years agozdroj_adresa: 1 -> 20
Jan Kratochvil [Wed, 26 Jun 2013 15:44:26 +0000 (17:44 +0200)]
zdroj_adresa: 1 -> 20

6 years agoPort inicializovat jenom, kdyz to je opravdu potreba.
Jan Kratochvil [Wed, 26 Jun 2013 15:40:04 +0000 (17:40 +0200)]
Port inicializovat jenom, kdyz to je opravdu potreba.

6 years agoRevert "terminal: Fix init."
Jan Kratochvil [Wed, 26 Jun 2013 15:36:59 +0000 (17:36 +0200)]
Revert "terminal: Fix init."

This reverts commit 64e00e1f77d52147eb2776695ce190cb2a94135c.

6 years agoparport: ECR = 0x00
Jan Kratochvil [Wed, 26 Jun 2013 13:59:47 +0000 (15:59 +0200)]
parport: ECR = 0x00

6 years ago+parport
Jan Kratochvil [Wed, 26 Jun 2013 11:21:26 +0000 (13:21 +0200)]
+parport

6 years agoterminal: Fix init.
Jan Kratochvil [Mon, 24 Jun 2013 10:57:12 +0000 (12:57 +0200)]
terminal: Fix init.

6 years ago-g -> -g3
Jan Kratochvil [Sun, 23 Jun 2013 08:34:42 +0000 (10:34 +0200)]
-g -> -g3

6 years agoDEBUG: 3 -> 4
Jan Kratochvil [Mon, 13 May 2013 17:55:58 +0000 (19:55 +0200)]
DEBUG: 3 -> 4

6 years ago+Nejsou prava na port - musis byt root
Jan Kratochvil [Mon, 13 May 2013 17:33:52 +0000 (19:33 +0200)]
+Nejsou prava na port - musis byt root

6 years agoterminal: +chvili pockat, asi zbytecne, jen aby to bylo videt na portu
Jan Kratochvil [Sun, 12 May 2013 16:08:06 +0000 (18:08 +0200)]
terminal: +chvili pockat, asi zbytecne, jen aby to bylo videt na portu

6 years agoImplementace rezimu kontroler.
Jan Kratochvil [Thu, 2 May 2013 16:37:00 +0000 (18:37 +0200)]
Implementace rezimu kontroler.

6 years ago+terminal
Jan Kratochvil [Wed, 1 May 2013 18:21:14 +0000 (20:21 +0200)]
+terminal

6 years agoinit
Jan Kratochvil [Wed, 1 May 2013 18:19:23 +0000 (20:19 +0200)]
init