lptgpib.git
7 years agoDEBUG: 3 -> 4
Jan Kratochvil [Mon, 13 May 2013 17:55:58 +0000 (19:55 +0200)]
DEBUG: 3 -> 4

7 years ago+Nejsou prava na port - musis byt root
Jan Kratochvil [Mon, 13 May 2013 17:33:52 +0000 (19:33 +0200)]
+Nejsou prava na port - musis byt root

7 years agoterminal: +chvili pockat, asi zbytecne, jen aby to bylo videt na portu
Jan Kratochvil [Sun, 12 May 2013 16:08:06 +0000 (18:08 +0200)]
terminal: +chvili pockat, asi zbytecne, jen aby to bylo videt na portu

7 years agoImplementace rezimu kontroler.
Jan Kratochvil [Thu, 2 May 2013 16:37:00 +0000 (18:37 +0200)]
Implementace rezimu kontroler.

7 years ago+terminal
Jan Kratochvil [Wed, 1 May 2013 18:21:14 +0000 (20:21 +0200)]
+terminal

7 years agoinit
Jan Kratochvil [Wed, 1 May 2013 18:19:23 +0000 (20:19 +0200)]
init